neděle 25. září 2011

Austrálie

Kadu Pires

Kadu začal tančit v latinsko-americkém rytmu když mu bylo 15 v Sao Paulu. Obsolvoval kurzy Samby Rock, Zouk Lambady, Samby no Pé, Pagody a baletu ve největší taneční škole v Sao Paulu, kde působil Jimmy de Oliveira. Po té, co si vybudoval pověst nejlepšího mladého tanečníka v Sao Paulu, se přestěhoval do Rio de Janiera a následně se vrátil, aby učil v Jimmiho škole Samby de Gafieiry, učil rovněž pro Alexe de Carvalha a jeho Zouk& Salsa Company.
V roce 2007 byl Kadu znám jako tanečník a lektor nové generace Samby de Gafieiry a Samby no Pé, v této době se také seznámil s Larissou, se kterou se zúčastnil mnoha tanečních událostí napříč Brazílií. V roce 2007 se odstěhovali do Austrálie, odkud vyrážejí na mezinárodní workshopy, vytváří choreografie a vystoupení.

Larissa Thayane

Larissa začala tančit jazz, modernu a balet když jí bylo 8 let. Zúčastnila se mnoha festivalů a soutěží v oblasti moderny a baletu po celé Brazílii. V 17 letech v ní School of Classic and Contemporary of the Guaira Theatre obejvili profesionální tanečnici. Díky tomu našla práci v Riu de Janeiru v Contemporary Company. V roce 2005 se začíná učit Latinsko-americké tance, především Sambu de Gafieiru a Zouk. Postupně se ve skupinách Jimmi de Oliveiry a Alexe de Carvalha seznamuje s Kadu Pires a začíná její sólová dráha. V roce 2007 se spolu stěhují do Brisbane a dělají kariéru v Rio Rhythmics Latin Dance Academy.


Více najdete zde